Híreink

Fedezd fel a rejtélyeket és az erdő titkait két izgalmas túrán! .

A környékünkön rejtélyekkel teli események történtek, melyek most egyedi és érdekes túrák formájában válnak elérhetővé mindenkinek. Az erdő mélyén rejtőző titkok és a klímaváltozás kihívásai várják a kalandvágyókat, akik együtt felfedezhetik ezeket a lenyűgöző környezeteket.

Könyvbemutató a Mák bisztróban

Hálás köszönet a Mák Bisztró stábjának, különösen Mizsei János séfnek, hogy rendelkezésünkre bocsájtott az éttermet és még különlegességekkel is kedveskedett. Képek a tovább gomb után.

Nyomdába került új könyvünk

2022. októberében megjelent könyvünk,  a Tányérodon az erdő.  A könyv fenntarthatósági szempontokkal ötvözi a gasztronómiát. A könyv szerzői, egyesületünk tagjai Nagy Krisztina és Priksz Gábor

Gomba nap a Római parti piacon

2022. októberében kicsiket és nagyokat vezettünk be a gombák rejtélyes világába Budapesten a Római parton működő termelői piacon

A Via-viridis egyesület számára is fel lehet ajánlani az egy százalékot.

Adószámunk: 18714588-1-42  És hogy mire is fogjuk kötleni? a követlező lapon kiderül.

Sikeresen letajlott nyomozós túránk

2023. október 1-én fantasztikus nyomozós túrán vettünk részt a pilisi  erdőkben, és büszkén jelentjük, hogy sikeresen megfejtettük Elek halálának titkát! Köszönjük, hogy velünk voltatok Ha lemaradtál róla, ne aggódj, hamarosan újra megrendezzük a túrát, és szeretettel várunk mindenkit a következő kalandra! Beszámoló a tovább gomb után!

Programjaink a Művészetek Völgyében

Az Egyesületünk is is részt vett a 2022-es Művészetek Völgye fesztiválon! Nagysikerű gombamese túrát szerveztünk a kicsiknek a közeli erdőkbe.

Szemléletformálás a Pilis Expón

Imádtuk a pilisexpo forgatagát, még úgy is, hogy egy boszorkányszél felkapta sátrunkat a fejünk felől.

Túrák ország szerte


Indul a medvehagyma-szezon, de csak felelősségel gyűjtsünk!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.