Beszámoló auz októberi túráról


Október 1-én egy izgalmas, rejtélyes nyomozós túrán vettünk részt a Pilisszentkereszti erdőben, és örömmel jelentjük, hogy a program minden várakozásunkat felülmúlta. 15 résztvevővel a sorok közötti nyomok és QR kódok világába kalandoztunk, hogy kiderítsük Elek tragikus halálának titkát.

A túra során térképünk és az elrejtett kódok segítették utunkat, miközben erdei gombák között is barangoltunk. A gombák titkaiba pedig egy gombaszakellenőr kalauzolt minket. Az egész program tökéletes választás volt a természet szerelmeseinek és rejtélyek rajongóinak.

A túra menete egyszerű volt. A játékmesterünk, aki egyben a gombaszakellenőrünk is volt, a megadott időpontban várt minket, majd a térkép segítségével nekivágtunk a rejtélyeknek. A kijelölt útvonalakon mindig volt térerő, de internet elérésre is szükségünk volt a QR kódok leolvasásához.

A játék körülbelül két órát vett igénybe, és az összes programidőt is figyelembe véve körülbelül három órát töltöttünk az erdőben.Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.