Keresztrejtvény gombákkal a Római parti piacon

2023-05-21 19:59:57-kor,Egyéb kategóriában

„Én is galóca vagyok, de engem meg lehet enni, nem úgy, mint számos rokonomat. Ha erre gondolok, mindig elpirulok a büszkeségtől."

Esetleg van ötleted, hogy kiről szól ez a kis feladvány? Ha igen, bátran nevezhessz játékunkra a Római Parti Piacon.


"Szuper játék vár kicsikre és nagyokra! Csatlakozz hozzánk, és segíts megtalálni az elveszett gombákat! Látogasd meg a Banyaerdő standját a Római Parti Piacon május 27-én 9-12 óra között bármikor, ahol megkapod a keresztrejtvényt.

Ehhez a szórakoztató kihíváshoz egy okostelefonra lesz szükséged, mert a szavakhoz tartozó leírásokat QR kódok mögé rejtjük. Ne aggódj, a kódokat könnyedén megtalálhatod a piacon. A játék nemcsak izgalmas, de egyben technológiai élményt is nyújt.

Ne felejts el visszajönni déli 12 óráig a kitöltött keresztrejtvénnyel! Ha időben visszahozod, részt vehetsz a sorsoláson is. Az összes helyes kitöltő között egy "Tányérodon az erdő" című könyvet sorsolunk ki, mely egy varázslatos és izgalmas történetet mesél el.

Ne hagyd ki ezt a szórakoztató eseményt a Római Parti Piacon! Gyere el május 27-én 9-12 óra között a Nánási utca 47-49 alatt található piacra, és segíts velünk megtalálni az elveszett gombákat! Várunk szeretettel!"




Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.