Szervezetünk 2023-as tervei

Az elmúlt években  bebizonyosodott hogy komoly érdeklődés van a társadalomban az egészséges, helyi, természetes alapanyagok iránt. Ezt az érdeklődést és a megfigyelhető trendeket kívánjuk kihasználni, hogy alapértékinkre felhívjuk a figyeleme. Célunk, hogy bemutassuk, a természettel harmonikus gazdálkodás módjait, azokat az együttélési formákat, melyek fenntarthatóak, nem csak elvesznek a természettől. Ennek érdekében fiatalok számára szeretnénk közérthető médiatartalmakat készíteni és megjelenteni, de mindezt személyes programokon keresztül elmélyítve.

1%

Jó pár éve lehetőségünk van arra, hogy személyi jövedelemadónk egy százalékát ne a központi költségvetésbe fizessük be, hanem egy általunk méltónak találat civil szervezet számára ajánljuk fel. Bár ez a felajánlás nem kerül semmibe az adózónk, sokan nem élnek ezzel a lehetőséggel. És bár ez egy-egy adózó esetben pár ezer forintot jelent, összességében milliárdok kerülhetnek a köz érdekében működő egyesületekhez, alapítványokhoz. Bár sok esetekben nem feltűnőek, ezek nélkül az egyesületek alapítványok nélkül nem olyan lenne az életünk, mint most. Hiszen civil szervezetek gondoskodnak a kultúráról, sportról, a természeti értékeik védelméről, de ellátják, gondozzák a szociálisan rászorultakat is. Azaz mindenféle feladatot ellátnak, melyek fontosak, de az állam, a szűkülő költségvetés nem képes ellátni. 

2021 évi felajánlások

Szerveztünk 2021 évi felajánlásokból 36.000 Ft támogatásban részesült.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.